
فرمت فایل: .pptx (قابل ویرایش ) تعداد اسلاید : 20 اسلاید تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند. ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود . تعریف شیر ـمطابق استاندارد شماره 1756: منحصرا به ترشح معمولی و طبیع ...