فایل یابی مخصوص دانشجویان و دانش آموزان

این وبلاگ در زمینه دانلود فایل های دانشجویی و دانش آموزی کار میکند

فایل یابی مخصوص دانشجویان و دانش آموزان

این وبلاگ در زمینه دانلود فایل های دانشجویی و دانش آموزی کار میکند

طرح توجیهی بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال

عسل ترکیبی طبیعی مملو از قندها است . تمامی این قندها ساده اند و در عسل فیبری وجود ندارد. دوترکیب مهمو فراوان عسل فروکتوز و گلوکز اند و آب سومین ترکیب فراوان عسل است.غیر از قندها مواد دیگری چون اسیدها ، موادمعدنی و پروتئین نیز در عسل یافت میشود. چون فروکتوز در عسلفراوان است شیرینی آن از شکر بیشتراست که تا 1.5 برابر شیرینتر هم میشود.اهمیت قندها در عسل :قند در عسل برویژگی طبیعی عسل اثرمیگذارد پس :رطوبت عسل ، طول عمر عسل،انرژیزایی عسل ،مزه ،بلوری شدن عسل،رنگ و واکنش رنگ گیری عسل در اثرحرارت تحت تاثی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.